mijn werk

Er is van alles mogelijk op het gebied van foodstyling, in sfeer, in trends, in stijl en mijn visie is dat het altijd een foto moet worden die tot de verbeelding spreekt.
In nauw overleg met de klant maak ik een moodboard met een sfeerbepaling. Aan de hand daarvan ga ik samen aan de slag met een foodfotograaf. Dit resulteert, met de juiste setting, sfeer en licht, in tongstrelende foto's, foto's die doen watertanden.

Beelden die tot de verbeelding spreken en vragen om meer.
Meer aandacht, meer ontdekken, meer proeven, meer ….
Beelden die het gerecht op z'n best doen uitkomen, waar je trek van krijgt.
Beelden waar je nieuwsgierig van wordt.

Feedback van klanten:

Koninklijke Euroma iov Smulweb
Zo mooi had ik het zelf niet eens kunnen verzinnen. Jullie foodstyliste is ook absoluut “DA BOMB” (sorry voor mijn casual woordgebruik) want ze heeft er met zoveel passie aan gewerkt. Dit is merkbaar door bijvoorbeeld het plaatsen van het Turkse theeglaasje bij de Turkse varianten: het is gewoon meer dan af. Complimenten voor de foto’s van Euroma Meatballs & Co.
Arina Abbring
Senior Product Manager, Koninklijke Euroma B.V.

Tjendrawasih
"We zijn als Tjendrawasih erg blij met de samenwerking met Hester. Ze heeft met zeer veel enthousiasme mee geholpen om van het Gua Bao broodje een succes te maken. Op meerdere vlakken heeft ze hieraan bijgedragen, middels de ontwikkeling van heerlijke recepturen, prachtige fotografie van Ester Overmars, het schrijven van een blog én door er echt zelf mee te werken tijdens Proef Amersfoort. Onze ervaringen met Hester zijn erg positief en raden haar dan ook graag bij u aan als foodstylist".
Winus Sloot, directeur Tjendrawasih

Studio Kartel:
De samenwerking met Ester en Hester (foodstyliste) hebben wij door hun enthousiasme en professionaliteit als zeer prettig ervaren. Door de ruimte voor dialoog hebben we gezamenlijk een product kunnen afleveren van de hoogste kwaliteit. Zowel in conceptbespreking als op locatie wisten zij bij te dragen aan de benodigde creatieve energie.”
Bob Hensen, Studio Kartel

Hieronder zie je een kleine greep uit mijn opdrachtgevers;

o.a; Kosmos uitgeveriij; Easy Vegan en Pannenkoekdag! Peek Creative Studios; Jumbo, Zwilling, Brand Loyalty, TWBA; MC Donalds reclames, Maaslander kaas met Jet van Nieuwkerk, Noshfoodfilms; Zonnatura, VuurVormgevers, in opdracht van Smulweb; Tefal, Euroma Spices, Magimix, Boboli, Liefmans, Streekbox, Smult Magazine, Van Oers, Diamant, VisofVis, Bourgini, Oil & Vinegar, McCain, Peijnenburg, Studio Kartel, Daily Déli, Tjendrawasih, visrestaurant de Mandemaaker en vrij werk.